30-10-2017 / Nieuws

Postbus vervalt vanaf 15 november 2017

Op 15 november 2017 zal onze Postbus (330) worden opgeheven. 

Post voor Roba Laboratorium kan vanaf die datum alleen nog gestuurd worden naar ons

bedrijfsadres: Florijn 4, 5751 PC Deurne.

01-10-2017 / Nieuws

Onafhankelijke monstername vaste mest in samenwerking met Accremon BV

Per 1 oktober 2017 is het wettelijk verplicht om vaste mest met code 13 (gescheiden rundveemest) en code 43 (gescheiden varkensmest) te laten bemonsteren door een onafhankelijke, geaccrediteerde organisatie. Ook mengsels van mest waarin deze codes zitten vallen onder deze verplichting.


ROBA Laboratorium BV is voor deze onafhankelijke bemonstering geaccrediteerd conform AP06.


ROBA Laboratorium BV is een samenwerkingsverband aangegaan met Accremon B.V. en huurt de medewerkers van Accremon B.V. in om voor haar deze onafhankelijke bemonstering uit te voeren. Daarmee wordt voldaan aan alle voorwaarden om deze bemonsteringen uit te mogen voeren.


Krijgt u te maken met de verplichte onafhankelijke monstername, dan nodigen wij u graag uit om contact op te nemen met Accremon BV.


Wij bieden een organisatie met korte lijnen, waarin klantgerichtheid hoog in het vaandel staat. Hiervoor staat een team van medewerkers voor u klaar die allemaal een interne opleiding hebben genoten om als monsternemer actief te mogen zijn. Achter deze monsternemers staat een professioneel team voor planning en administratie om alles in goede banen te leiden.


Accremon BV is bereikbaar per telefoon 0413-289547,
per mail info@accremon.nl
zie ook www.accremon.nl

01-09-2017 / Blog

ROBA Laboratorium en van de Meerakker Service samen verder met grondonderzoek

ROBA Laboratorium, gevestigd te Deurne, is een gerenommeerd laboratorium voor de agro-, feed- en foodsector. Middels chemisch, microbiologisch en nematodenonderzoek biedt ons lab een breed scala aan analyses aan.

Van de Meerakker Service BV is een full service monstername bedrijf op agrarisch gebied. Voor mest, grond, water, ruwvoer en tuinbouwmonsters bent u hier op het juiste adres.
In het kader van (vee)drinkwater en mestonderzoek was er al een exclusieve samenwerking  met ROBA Laboratorium. Deze samenwerking wordt nu uitgebreid met grondonderzoek.

ROBA Laboratorium heeft dit jaar de capaciteit en onderzoekspakketten voor grondonderzoek fors uitgebreid. Ook is de rapportage aangepast en uitgebreid met een handzaam kaartje bij grondonderzoek voor wetgeving. Denk hierbij bijvoorbeeld aan grondonderzoek voor derogatie. Ook koppelingen met diverse managementpakketten, CRV mineraal, kringloopwijzer enz. behoren tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie kunt u mailen naar laboratorium@robalab.nl of info@vandemeerakkerservice.nl
Of bellen met Roba Laboratorium T 0493-326030 of vd Meerakker Service T 0413-289548

 

16-06-2017 / Nieuws

Faxnummer niet langer in gebruik.

U kunt ons bereiken via het algemeen mailadres laboratorium@robalab.nl
Heeft u verder nog vragen? Onze klantenservice helpt u graag verder T 0493-326030.